Recenzia na tehotenské a dojčiace šaty
Tehotenské a dojčiace šaty podľa skúseností ostatných.
Prijemne a dobre padnuce šaty pre maminy čo dojčia i nedojčia, pohodlný materiál.
Ak hľadáte šaty, ktoré využijete od obdobia tehotenstva až po obdobie po pôrode, vrátane možnosti dojčenia, vhodné aj na slávnostnú príležitosť, zároveň decentné s nie hlbokým výstrihom a nie v mini dĺžke, tieto šaty sú jednoznačne správna voľba. Nádherne sa prispôsobia postave, no zároveň nič výrazne neodhaľujú. Výborná voľba.
ok
Šaty sú krásne, ale tenšie.
Na zimu nevhodné.
Budem ich nosiť na jar a v lete.
Nie sú len pre tehotné a postava v nich vyzerá pekne.
Veľkosť sedela. Obyčajne nosím číslo 38.
Krásne šatičky, ktoré nemusia byť iba pre budúce mamičky. Keďže sú v áčkovom strihu, môže ich nosiť každá žena, ktorá má rada tunikový strih šiat, ktorý zakryje to, čo má . Navyše sú celé z krajky, takže sú vhodné aj na slávnostné príležitosti. Ja mám bežnú veľkosť 40, prípadne 42 (podľa strihu šiat), no tieto mi stačili vo veľkosti S, čo je 36/38.
Sú mi trošku veľké..voľné na rukávoch avšak výhoda je že keď bruško ešte narastie pravdepodobne s nimi nebudem mať problém. Avšak dotazník o veľkostiach šiat ktorý Lidl pripravil nepovažujem v prípade tehotenskej módy za dostatočne vierohodny, lebo mi odporučil túto veľkosť na základe mojich aktuálnych mier. Nosím inak veľkosť M.
šaty sú pekné, praktické,
Odporúčam
Keď som sa rozhodovala medzi S a XS a zvolila som S šaty sú mi voľnejšie ako by bolo dobré ...pre prípadných kupujúcich by som odporúčala skôr XS ak si nie sú istý podľa tabuľky.
saty maju uzasny makky material, vzhladovo aj prepracovanim krasne, velkost sedi , nosia sa vyborne
Super. Brala som o čislo väčšie pekne sa natiahnu sj na tehu bruško . Materiál veľmi príjemný.
Šaty sú uplne užasne pohodlne nikde netlačia .